Καλάθι αγορών

Πωλήσεις: [email protected] / Γενικό Email: [email protected]

ΟΡΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καλωσορίσατε στον ιστότοπο comar.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα που ασχολείται με τα υδραυλικά και τα είδη υγιεινής. Οι παρακάτω όροι προϋποθέτουν τη χρήση και την περιήγηση στον ιστότοπό μας, καθώς και την αγορά προϊόντων από το e-shop μας. Με την πρόσβαση και τη χρήση του comar.gr, συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους προϋποθέσεων. Αν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας.

  1. Περιεχόμενο ιστότοπου: Ο ιστότοπος comar.gr παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων στον τομέα των υδραυλικών και των ειδών υγιεινής. Προσπαθούμε να παρέχουμε ακριβείς πληροφορίες για τα προϊόντα μας, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ακρίβεια, ολοκληρότητα ή εγκυρότητα. Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας ή υλικού από τον ιστότοπο γίνεται αποκλειστικά και μόνο με δική σας ευθύνη.
  2. Αγορές από το e-shop: Ο ιστότοπος μας παρέχει τη δυνατότητα αγοράς προϊόντων μέσω του e-shop μας. Οι τιμές, οι περιγραφές και οι διαθεσιμότητες των προϊόντων παρουσιάζονται όσο το δυνατόν πιο ακριβείς. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση λανθασμένων πληροφοριών ή απόκλισης στις τιμές λόγω τεχνικών προβλημάτων. Σε περίπτωση που αντιληφθούμε τέτοια σφάλματα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να διορθώσουμε την κατάσταση.
  3. Πνευματικά δικαιώματα: Όλο το περιεχόμενο του comar.gr, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων, των φωτογραφιών, των λογοτύπων και των γραφικών, προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και ανήκει στην εταιρεία μας ή στους συνεργάτες μας. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, η μετάδοση, η διανομή ή η χρήση του περιεχομένου χωρίς την έγγραφη άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.
  4. Προστασία προσωπικών δεδομένων: Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για τους σκοπούς που αφορούν την εκτέλεση της παραγγελίας σας και τη βελτίωση της εμπειρίας σας στον ιστότοπό μας. Διαβάστε περισσότερα στην Πολιτική Απορρήτου μας.
  5. Υπευθυνότητα χρήστη: Είστε υπεύθυνοι για τη σωστή και νόμιμη χρήση του ιστότοπου comar.gr. Απαγορεύεται η χρήση του ιστότοπου για παράνομες δραστηριότητες, καθώς και η υποβολή ψευδών, παραπλανητικών ή κακόβουλων πληροφοριών.

Σας ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε τον ιστότοπο comar.gr. Οι παραπάνω όροι προϋποθέσεων έχουν ως στόχο την προστασία τόσο εσάς ως επισκέπτες όσο και εμάς ως παρόχους υπηρεσιών. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στον αριθμό τηλεφώνου 2294069141 ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected]