Καλάθι αγορών

Πωλήσεις: [email protected] / Γενικό Email: [email protected]

Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Επισκόπηση

Για να δικαιούστε επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το λάβατε. Πρέπει επίσης να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία.

Διάφοροι τύποι αγαθών εξαιρούνται από την επιστροφή ευπαθών προϊόντων που είναι οικεία ή είδη υγιεινής δεν μπορούν να επιστραφούν

Για να ολοκληρώσετε την επιστροφή σας, απαιτούμε απόδειξη ή απόδειξη αγοράς.

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου χορηγούνται μόνο μερικές επιστροφές:

Οποιοδήποτε στοιχείο όχι στον αρχικό όρο του, είναι χαλασμένα ή ελλείποντα μέρη για λόγους που δεν οφείλονται στο λάθος μας.

Κάθε στοιχείο που επιστρέφεται περισσότερο από 30 ημέρες μετά την παράδοση

Επιστροφή

Μόλις παραληφθεί και επιθεωρηθεί η επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ειδοποιήσουμε ότι έχουμε λάβει το επιστρεφόμενο στοιχείο σας. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας.

Εάν εγκριθείτε, τότε η επιστροφή χρημάτων σας θα υποβληθεί σε επεξεργασία και μια πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στον αρχικό τρόπο πληρωμής, εντός συγκεκριμένου ποσού ημερών.

Καθυστερημένες ή ελλείπουσες επιστροφές

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος πριν από την επίσημη δημοσίευση της επιστροφής χρημάτων.

Στη συνέχεια επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από την αποστολή επιστροφής χρημάτων.

Εάν έχετε κάνει όλα αυτά και δεν έχετε ακόμη λάβει την επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας στο {διεύθυνση email}.

Είδη πώλησης

Μόνο τα κανονικά στοιχεία τιμών μπορούν να επιστραφούν. Τα στοιχεία πώλησης δεν μπορούν να επιστραφούν.

Συναλλαγματική

Αντικαθιστούμε αντικείμενα μόνο εάν είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα. Εάν πρέπει να το ανταλλάξετε για το ίδιο στοιχείο, στείλτε μας ένα email στο {διεύθυνση email} και στείλτε το στοιχείο σας στο: {φυσική διεύθυνση}.

Δώρο

Εάν το αντικείμενο επισημάνθηκε ως δώρο όταν αγοράστηκε και στάλθηκε απευθείας σε εσάς, θα λάβετε πίστωση δώρου για την αξία της επιστροφής σας. Μόλις παραληφθεί το επιστρεφόμενο στοιχείο, θα σας αποσταλεί ένα πιστοποιητικό δώρου.

Εάν το στοιχείο δεν επισημάνθηκε ως δώρο όταν αγοράστηκε, ή ο δωρητής δώρων είχε στείλει την παραγγελία στον εαυτό του για να σας δώσει αργότερα, θα στείλουμε επιστροφή χρημάτων στον δωρητή δώρων και θα μάθουν για την επιστροφή σας.

Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, θα πρέπει να στείλετε το προϊόν σας στη διεύθυνση: 35o ΧΛΜ. Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ & ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ 19005

Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των δικών σας εξόδων αποστολής για την επιστροφή του αντικειμένου σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν λάβετε επιστροφή χρημάτων, το κόστος αποστολής επιστροφής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων.

Ανάλογα με το πού ζείτε, ο χρόνος που μπορεί να χρειαστεί για να φτάσει το προϊόν που ανταλλάξατε μπορεί να διαφέρει.

Εάν επιστρέφετε πιο ακριβά αντικείμενα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία αποστολής με δυνατότητα παρακολούθησης ή να αγοράσετε ασφάλιση αποστολής. Δεν εγγυόμαστε ότι θα λάβουμε το επιστρεφόμενο στοιχείο σας.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] για ερωτήσεις σχετικά με επιστροφές και επιστροφές.

GREEK:

Προσφέρουμε αποστολή για όλες τις παραγγελίες με χρέωση. Η χρέωση αποστολής θα εξαρτάται από το βάρος και τον προορισμό της παραγγελίας.

Επιστροφή: Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Η επιστροφή θα γίνεται αποδεκτή μόνο εάν τα προϊόντα είναι σε αρχική κατάσταση και μη χρησιμοποιημένα. Η επιστροφή είναι ευθύνη του πελάτη και η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει μόλις ελεγχθούν τα προϊόντα και επιβεβαιωθεί η αρχική τους κατάσταση. Η χρέωση των μεταφορικών εξόδων για την επιστροφή των προϊόντων είναι επίσης ευθύνη του πελάτη.

ENGLISH:

Shipping: We offer shipping for all orders with a charge. The shipping fee will depend on the weight and destination of the order.

Return: If you are not satisfied with your order, you can return the products within 14 days from the date of delivery. The return will be accepted only if the products are in their original condition and unused. The return is the responsibility of the customer, and the refund will be made once the products are checked and their original condition is confirmed. The cost of shipping for the return of products is also the responsibility of the customer.